Licentie: alles wat je moet weten over de Webseller licentie

webseller lesmethode licentie
Afbeelding: “alles wat u moet weten over de Webseller lesmethode licenties.”

Soorten en maten. Wensen en behoeften. De Webseller lesmethode voor online marketing en het toepassen van e-commerce wil in ieders wens en/of behoefte voorzien. Niet alleen daarom hebben we complete lesplanningen gemaakt voor 1, 1.5, 2 of 3 jarige opleidingen, ook de modulaire methode is een aanwinst in het bereiken van dit doel.

Daar horen natuurlijk licentiegelden bij. Op onze website in zake webdesign claimen wij enkele malen ‘transparant’ en ‘duidelijk’ te zijn. Dat begint natuurlijk met een zichtbare prijsstructuur. Hieronder vindt u niet alleen de prijzen van de licenties. Ook extra kosten voor bepaalde diensten worden genoemd. En ook hiervoor geldt: hebt u een vraag en/of opmerking? Mail ons!

 

 

 

 • Licentie
Alles uitvouwen | Alles samenvoegen
 • 1. Kunnen mijn studenten ook zelf de licentie aanschaffen?
   

  Ja, dat kan. Onze partner Studers.nl heeft de methode als leermiddel opgenomen in de database. Via deze link kunt u losse exemplaren (laten) aanschaffen. De student ontvangt een voucher na het bestellen.

  Directe link:

  Als student kun je (student) in onze webshop een licentie bestellen. Nadat de bestelling betaald is maken we binnen 3 dagen een account voor je aan in de Webseller ELO. Je ontvangt hier een mailtje over (in het Engels) met inloggegevens. Bekijk nu de webshop

 • 2. Kosten: "Hoeveel kost een licentie voor de Webseller lesmethode?"
   

  Kijk, dat is een belangrijke vraag. De kosten van de Webseller lesmethode zijn €39,95 inclusief BTW per leerling per schooljaar.

  Maakt u gebruik van een derde partij voor de betaling en uitlevering van lesboeken? U kunt onze methode er door die partij op laten vermelden. Die partij kan de licentiegelden innen en aan uw onderwijsinstelling overmaken. Van ons ontvangt u een factuur voor het aantal ingeschreven studenten, met als teldatum 1 oktober. Uw onderwijsinstelling kan de factuur dan aan ons voldoen.

  Hebt u hier een vraag over? Neemt u dan contact met ons op via: info@webseller.nl.

   

 • 3. Is mijn licentie overdraagbaar?
   

  Ja, als je stopt met de opleiding is je licentie over te dragen aan een nieuwe student. Jouw docent kan dat aan ons doorgeven en wij passen de gegevens aan.

  Let op: een licentie is maar 1 jaar geldig. De student die jouw licentie overneemt kan er zolang gebruik van maken alsdat het schooljaar nog lang is. Het volgende schooljaar moet er weer een licentie worden aangeschaft. Met uitzondering van licenties die zijn aangeschaft voor langere termijnen zoals 1,5 jaren. Dit is soms het geval.

  Sta jij op het punt om een licentie over te nemen van een student die stopt met de opleiding? Neem dan contact met ons op over de duur van de licentie die wordt aangeboden: info@webseller.nl

 • 4. Hoe kan ik een licentie voor Webseller kopen?
   

  Op de licentie die je bij Studers hebt gekocht staat een unieke code. Deze code dien je in te voeren in de licentiewebshop op onze website. Doorloop het proces en je account wordt geactiveerd. Een precies stappenplan is op de voucher ook afgedrukt. Het is niet moeilijk de code te activeren.

  Heb je de licentie in de Webseller Licentie Webshop besteld? Dan is je account gelijk actief en kun je bij het lesmateriaal. Misschien moet je na de iDEAL-betaling eerst even uitloggen en dan weer opnieuw inloggen. Je hoort dan op de pagina met het lesmateriaal te komen. Heb je een vraag hierover? Mail dan naar info@webseller.nl.

 • 5. Mijn bestelling is afgehandeld, maar ik heb geen inlog ontvangen
   

  Op het moment dat we je account hebben aangemaakt in de ELO ontvang je een email met inloggegevens. Dat kan echter enkele minuten duren.

  Heb je geen inloggegevens ontvangen, dan kun je:

  - In de maibox van je schoolmailadres kijken,
  - In de spambox kijken,
  - Een nieuw wachtwoord aanvragen op het inlogscherm van de ELO (onderaan de pagina),
  - Een email sturen aan info@webseller.nl - één van onze specialisten mailt je dan een nieuw wachtwoord.

  Ook voor andere vragen over onze lesmethode kun je mailen aan info@webseller.nl

 • 6. Kan de lesmethode voor e-commerce ook in Vlaanderen worden aangekocht?
   

  Tussen Nederlands en Vlaams kunnen we wel enkele verschillen duiden :-). Maar, dat zal ons niet tegenhouden! Webseller | Online Marketing en E-commerce is zeker ook in Vlaanderen als lesmethode in te zetten. Sterker nog, we hebben er zelfs al een beetje op gerekend. De domeinnaam www.webseller.be is in ons bezit en we kunnen de methode zo overzetten naar die domeinnaam. Hoewel, dat is toch wel wat veel werk..

  Wil uw onderwijsinstelling gebruik maken van onze lesmethode? Alle informatie op onze site geldt ook voor Vlaamse scholen. De .be-domeinnaam leiden we wel om naar de .nl. Het is voor ons efficiënter om met één Elektronische Leeromgeving te werken dan met twee. Zo, hoeven we ook geen andere licentiekosten te berekenen.

  Kanttekening: zaken doen over de grens brengt wat juridische- en belastingzaken met zich mee. Omdat wij BTW-plichtig zijn hebben wij een belastingnummer nodig om de factuur te kunnen opmaken. Heeft uw onderwijsinstelling een BTW-nummer? Prima! In Nederland moeten scholen die een dienst of product afnemen van een bedrijf BTW betalen en kunnen ze deze later terugvragen. Heeft België een ander systeem voor onderwijsinstellingen, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen: info@webseller.nl. Ook voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u op dat emailadres 'terecht'.

 • 7. Hoe lang duurt het voor mijn account is aangemaakt?
   

  Heb je een licentie in onze webshop besteld, dan kan het maximaal 3 werkdagen duren voor het account is aangemaakt. Je ontvangt een mailtje met inloggegevens als het klaar is.

  Heb je via studers.nl een voucher ontvangen, dan moet jouw docent de vouchers met naam, studentnummer, etc aan ons doorgeven. Na ontvangst hebben we niet meer dan 3 werkdagen nodig om het account in orde te maken. Heb je een vraag hierover? Dan kun je ons mailen op info@webseller.nl of het contactformulier op onze website gebruiken.