Ik heb een licentie gekocht, maar krijg niet 365 dagen toegang tot de ELO

Viewed 26 Times

Als je een licentie koopt is deze het lopende schooljaar geldig. Verstandig is dus om dit aan het begin van het schooljaar te doen, dan heb je maximaal profijt van de licentie en krijg je waar voor je geld.

Helaas komt er nog wel eens voor dat een student in januari nog eens een licentie koop. Dat is niet handig, want het schooljaar is dan al zo’n 20 weken bezig.

De einddatum van licenties ligt op ongeveer 1 augustus. Dus, of je nou een licentie koopt op 3 september (begin schooljaar) of op 3 februari (halft schooljaar), je betaalt hetzelfde. Superjammer natuurlijk!

Maar wel logisch! Als je een gedrukt schoolboek in februari bestelt hoef je ook niet ineens de helft van de prijs te betalen omdat het halverwege het schooljaar is, toch?

Je vindt meer informatie over de regels e.d. in de Algemene Voorwaarden.

Enkele situaties

Licentie voor 1 jaar:

gekocht tussen 1 juni 2017 en 1 april 2018 is geldig tot 1 augustus 2018.
gekocht op 3 februari 2018 is geldig tot 1 augustus 2018.

Licentie voor 1,5 jaar:

gekocht tussen 1 september 2017 en 1 april 2018 is geldig tot 1 februari 2019 – als dit een opleiding met een duur van 1,5 jaar betreft.

NB: Als je een 1 jarige licentie koopt is deze het lopende schooljaar geldig. Verstandig is dus om dit aan het begin van het schooljaar te doen, dan heb je maximaal profijt van de licentie en krijg je waar voor je geld.

NB²: Als je twijfelt over hoe lang je de licentie nodig hebt en of je de volledige prijs wel verschuldigd bent, neem dan even contact met ons op om de situatie uit te leggen. We lichten graag toe welke situatie van toepassing is -> info@webseller.nl 

Was this answer helpful ? Yes (0) / No (0)