Is de lesmethode al klaar en definitief, of nog in ‘beta’?

Aantal keren bekenen:136.

Een lesmethode over e-commerce en/of online marketing is nooit klaar. Maar, onze methode is zo adaptief mogelijk gemaakt opdat wij de teksten altijd actueel kunnen houden.

Is onze lesmethode voor e-commerce en online marketing dan definitief? Nee, als u de teksten leest zult u nog wel dingetjes vinden die er nog in zouden moeten. Ook de teksten gaan we nog aanvullen en opvullen. Een rijke leerervaring willen we neerzetten en het aantal afbeeldingen en filmpjes wordt daarom ook nog uitgebreid.

Leerjaar 3 lijkt bijvoorbeeld heel kort. Maar doordat er heel hard moet worden gewerkt aan praktijkopdrachten is er nu nog minder theorie te behandelen. Al het geleerde uit de eerste twee lesjaren komt samen in leerjaar 3. We werken nog aan de 2 examenopdrachten. Maar, wij hebben de tijd. U begint namelijk gewoon bij leerjaar 1. Het is niet mogelijk om het 2e of 3e lesjaar ook deze methode aan te bieden. Omdat er een opbouw zit in de lesstof en de -methode is het aan te raden om de methode eerst in leerjaar 1 in te voeren en dit te laten meelopen met de student als deze meerdere jaren op de opleiding zit.

Bent u van mening dat de studenten in het 3e jaar van uw opleiding wel genoeg bagage hebben om de praktijkopdrachten ‘Marketingplan’ en ‘Webshop’ uit te voeren? Dan nodigen wij u uit om de methode te kiezen en aan te bieden aan de studenten, ook de derdejaars.

Was dit antwoord goed? Ja (0) / Nee (0)